Inmeten NEN 2580
Inmeten NEN 2580

Betrouwbare plattegrond conform de NEN 2580

Een NEN 2580 meetrapport geeft u als verhuurder aantoonbare specificaties van uw vastgoed. LOB Beheer adviseert voor uw commerciële vastgoed een meting van het Verhuurbaar Vloeroppervlakte (VVO). Daarbij kan in 1 pand zelfs gekozen worden voor een opdeling van meerdere ruimtes, bestemd voor meerder huurders. Het kamergewijs verhuren.

Duidelijkheid met een meetrapport

Ons NEN 2580 meetrapport geeft u duidelijkheid over de vloeroppervlakte van uw te verhuren woning. Deze informatie kan worden verwerkt in een plattegrond en is handig voor u als verhuurder maar ook voor de huurder. Zo kunnen wij samen met u de juiste huurprijs per vierkante meter bepalen of geeft het duidelijkheid bij een herzieningsprocedure van een huurprijs.

Daarnaast kan een NEN 2580 meting u helpen bij financiële en administratieve vraagstukken op het gebied van Waardering Onroerende Zaken (WOZ) en Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). Tot slot geeft het meetrapport inzicht in de ruimte en kunnen wij op basis van de meting een plattegrond ontwikkelen.

Informeer naar onze snelle en betrouwbare service voor het opmeten van uw vastgoed conform de NEN 2580.

Alle diensten

Copyright © 2021 fotografeermijnwoning.nl