Energielabel
Energielabel

Wist u dat Nederland een puntenstelsel hanteert om de huurder te beschermen tegen ongekend hoge huurprijzen? Het is een systeem waarmee de kwaliteit van een huurwoning, kamer of woonwagen wordt uitgedrukt in een aantal punten. Aan dit puntental is een maximaal toegestane huurprijs gekoppeld. Wat voor ieder puntentotaal de maximale huurprijs is wordt jaarlijks op 1 juli bepaald door het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Een van de factoren die meespelen in het berekenen van zo een puntentotaal is het energielabel. Dat betekent dat u als woning eigenaar moet beschikken over een Energie Prestatie Advies (EPA) rapport. Wij van Fotografeer Mijn Woning kunnen u daarin bijstaan. Naast het maken van professionele foto’s en video’s zijn onze teamleden namelijk ook gecertificeerde energie adviseurs.

Het is belangrijk als verhuurder om op de hoogte te zijn van de eisen waaraan uw woning moet voldoen en wat dat betekent voor uw huurprijs.

Wilt u een Energie Prestatie Advies rapport laten op maken? U kunt hieronder snel en eenvoudig een afspraak in plannen. Heeft u vragen over het puntenstelsel, uw energie rapport of uw te verhuren woning? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.


Alle diensten

Copyright © 2021 fotografeermijnwoning.nl